Jak chutně a rychle připravit rybu


Chodíte na ryby? A umíte si vaÅ¡eho úlovku pÅ™ipravit chutné a dobÅ™e vypadající jídlo? V naÅ¡ich konÄinách nejsme až tak zvyklý na rybí jídla. Mnoho z nás má rybu jen jednou do roka a to o vánocích. Takže ti mají jasno. Rybí řízek a bramborový salát. OvÅ¡em pro ty, kteří se chtÄ›jí rybolovu vÄ›novat a pořídili si rybářské potÅ™eby, nabízíme i malou inspiraci co s úlovkem. ÄŒerstvá ryba je nejchutnÄ›jší. Kdo má možnost srovnávat, dá mi za pravdu. Mražená ryba má vysuÅ¡ené maso, Äerstvá je opznání Å¡Å¥avnatÄ›jší.

Rychlé recepty

Rychle a chutnÄ› si můžete pÅ™ipravit ulovenou rybu přímo na bÅ™ehu Å™eky Äi jezera. StaÄí vám jen malé ohniÅ¡tÄ›, trocha alobalu, kmín, sůl, máslo. Rybu jen oÄistíte, osolíte, okmínujete, pÅ™idáte pláteÄek másla a zabalíte do alobalu. Pak už jen staÄí poÄkat 20 – 30 minut záleží na velikosti ryby a chutná veÄeÅ™e nebo obÄ›d je pÅ™ipraven. Než si toto jídlo budete moci vychutnat, musíte si pořídit dobré rybářské potÅ™eby. Na každý druh ryby musíte mít rozdílné rybářské potÅ™eby, aby byl váš úspÄ›ch zaruÄen.