ChodÃte na ryby? A umÃte si vaÅ¡eho úlovku pÅ™ipravit chutné a dobÅ™e vypadajÃcà jÃdlo? V naÅ¡ich konÄinách nejsme až tak zvyklý na rybà jÃdla. Mnoho z nás má rybu jen jednou do roka a to o vánocÃch. Takže ti majà jasno. Rybà řÃzek a bramborový salát. OvÅ¡em pro ty, kteřà se chtÄ›jà rybolovu vÄ›novat a poÅ™Ãdili si rybářské potÅ™eby, nabÃzÃme i malou inspiraci co s úlovkem. ÄŒerstvá ryba je nejchutnÄ›jÅ¡Ã. Kdo má možnost srovnávat, dá mi za pravdu. Mražená ryba má vysuÅ¡ené maso, Äerstvá je opznánà šťavnatÄ›jÅ¡Ã.
Rychlé recepty
Rychle a chutnÄ› si můžete pÅ™ipravit ulovenou rybu pÅ™Ãmo na bÅ™ehu Å™eky Äi jezera. StaÄà vám jen malé ohniÅ¡tÄ›, trocha alobalu, kmÃn, sůl, máslo. Rybu jen oÄistÃte, osolÃte, okmÃnujete, pÅ™idáte pláteÄek másla a zabalÃte do alobalu. Pak už jen staÄà poÄkat 20 – 30 minut záležà na velikosti ryby a chutná veÄeÅ™e nebo obÄ›d je pÅ™ipraven. Než si toto jÃdlo budete moci vychutnat, musÃte si poÅ™Ãdit dobré rybářské potÅ™eby. Na každý druh ryby musÃte mÃt rozdÃlné rybářské potÅ™eby, aby byl váš úspÄ›ch zaruÄen.